Welkom WandelInBewustZijn De Innerlijke Reis BewustZijn met paarden Workshops Mijn wandeling Blog Contact Hanneke van Doorn

Leeft er een verlangen naar meer bewustwording en bezieling in je leven? Loop je vast in de verbinding met jezelf, de ander of je werk? Je bent welkom voor  een gesprek of  een ‘innerlijke reis’.

De Innerlijke Reis ontstaat door een natuurlijke concentratie en rust, waardoor je  toegang kunt krijgen tot de beelden die leven in jouw innerlijke wereld. De taal van onze ziel bestaat uit beelden. Door een imaginaire reis door je innerlijke wereld te maken schep je bewustzijn op dat wat er leeft in jou. Met elk thema (angsten, blokkades, verdriet, woede, eenzaamheid) kunnen we deze reis beginnen.  Je kunt op creatieve  wijze invloed op deze innerlijke wereld uitoefenen en vooral licht brengen op het thema dat voor nu in jouw leven speelt.

Ik begeleid deze innerlijke reis met een juiste afstand en zachte intuitieve begeleiding, zodat jouw binnenwereld zo zuiver mogelijk tot zijn recht kan komen. De sessies kunnen veel helderheid en inzichten brengen over de weg die jij bewandelt.

 

Duur van de sessie: 1 ½ uur

Kosten: Euro 65,--

 

 

De Innerlijke Reis